Personlig anpassade kort

Arbetsprocessen - Hur går det till?

Du är gravid, nyss fått barn eller ni ska gifta er, grattis! (Eller så läser du detta av annat intresse: välkommen!)
Tycker du om sakerna jag gör och matchar min stil dig? Då tycker jag att det vore väldigt trevligt att få igång ett samarbete

 
IMG_8080.jpg
 

Vad kan du förvänta dig från Juliette?

 
IMG_8077.jpg

1.

Du kan begära en offert via kontaktformuläret eller via mejl.

Handlar det om födelsekort får du gärna börja med det innan bebisen är född. Då kan vi förbereda allt och jag behöver bara fyller i de saknande uppgifter när bebisen är på världen.

Innan jag kan komma igång vill jag gärna ha era önskemål om kortet.

Har du blivit inspirerat av en av mina kollektioner? Skriv gärna vilken det är och vad det är du vill förändra. Dessutom behöver jag veta om du har andra preferenser och antal kort som krävs. Jag är nyfiken på dina idéer!


Jag gillar att lära känna varandra via telefon eller videosamtal och att diskutera önskemål, möjligheter och arbetssätt.

 
IMG_8076.jpg

2.

Efter att du har godkänt offerten får du en faktura med handpenningen (designkostnader) och jag sätter ert kort på mitt schema. Nu kan du skicka alla uppgifter och eventuella bilder via mail.
Sedan börjar jag jobba på ett första digitalt korrektur av kortet. Detta tar cirka 2-4 veckor.

 
IMG_9948.jpg

3.

Du får bilder av designen via mail. Dubbelkolla att all information är korrekt. När du är nöjd med designen gör jag en tryckprov av kortet. Detta får du via posten. Du får se och känna hur kortet är i verkligheten. Det medföljer även ett kuvert jag tror passar bäst till eller som vi har bestämt oss för i breefing. Leveranstiden för en korrektur är cirka 3-4 arbetsdagar.

 
IMG_9947.jpg

4.

Efter att du är helt nöjd med provkortet som du har fått får du en faktura för betalningen. Efter att betalningen har mottagits starta produktionen av dina kort. Med mycket kärlek och omtanke förpacka jag dina kort och skickar de till din brevlåda.

 

Easy eller hur?

Är du intresserad?
Fyll sedan i kontaktformulär
och jag kommer att kontakta dig snart!

Några frågor? Jag ser fram emot att svara på de.